Virtual Office Assistant

Administratieve ondersteuning

Administratieve ondersteuning: ontzorging op afstand

 

Ondernemen zonder administratieve chaos? Meer rust in je hoofd? Laat je ondersteunen door een virtuele officemanager. Je wilt niet fulltime met je administratie bezig zijn, maar je focussen op datgene waar je goed in bent. Ontzorging op afstand is een uitstekend idee. Versterk je business met Virtual Office Assistant door middel van administratieve ondersteuning en verzeker je van een zorgvuldige en gedegen aanpak. Wat kan Virtual Office Assistant voor jou betekenen?

 

Welke administratieve taken verricht Virtual Office Assistant?

Bij het runnen van een onderneming komen er ook allerlei administratieve taken op je af. Het aannemen van de telefoon, beantwoorden van mailtjes, inplannen van vergaderingen, secretariaatsondersteuning, beheren van de agenda of het versturen van facturen, het hoort er allemaal bij. Net zoals het beheren van een CRM-systeem. Lukt het je niet langer om dit soort werkzaamheden zelf uit te voeren of heb je behoefte aan extra hulp? Of wil je ook tijdens je vakantie bereikbaar blijven voor je doelgroep? Virtual Office Assistant komt op jouw verzoek in actie en zorgt voor orde in de administratieve rompslomp.

 

Wat levert het op?

Virtual Office Assistant is dol op structuur, lijstjes en heldere communicatie. Het is een ware sport om elk binnenkomend bericht of telefoontje zo spoedig mogelijk af te handelen. Tevreden klanten zie je namelijk terug in de resultaten die je boekt. Met oog voor detail worden administratieve taken daarom nauwkeurig uitgevoerd en netjes afgehandeld. Kortom: dankzij de inzet van Virtual Office Assistant werk je aan een professioneel imago van je bedrijf en ontlast jij jezelf op administratief vlak.

 

Interesse in administratieve ondersteuning? Neem contact op

Heb je administratieve ondersteuning nodig in je bedrijf? Houd je niet van administratieve klussen die veel belangrijke tijd van je afsnoepen? Huur Virtual Office Assistant in en verzeker je van betrouwbare support op afstand. Bel, mail of laat een bericht achter via het contactformulier.