Virtual Office Assistant

Debiteurenbeheer

Debiteurenbeheer: creëer financiële stabiliteit

 

Efficiënt debiteurenbeheer zorgt voor rust en stabiliteit in je onderneming. Vanzelfsprekend kies je voor een professionele en klantvriendelijke aanpak. Lukt het je niet om dit zelf te doen of besteed je debiteurenbeheer liever uit? Virtual Office Assistant biedt op afstand ondersteuning in je financiële administratie door het versturen van facturen en herinneringen. Dit resulteert in minder kopzorgen en voorkomt financiële chaos.

 

Voor wie is debiteurenbeheer op afstand geschikt?

Debiteurenbeheer is een aantrekkelijke optie voor het midden- en kleinbedrijf en zzp’ers. Voer jij je administratie zelf in een CRM-systeem, maar kom je al snel tot de conclusie dat dit te veel van je vraagt? Begrijpelijk, het bijhouden van debiteuren neemt veel tijd in beslag, terwijl je je liever focust op andere taken in je onderneming. Bovendien ben je emotioneel betrokken bij klanten en dit leidt soms tot klantschade bij een uitblijvende betaling. Virtual Office Assistant heeft geen directe relatie met klanten en daarom profiteer je te allen tijde van een professionele en objectieve aanpak.

 

Wat Virtual Office Assistant je te bieden heeft

Hoe prettig is het om niet langer financiële kopzorgen te hebben? Virtual Office Assistant werkt snel, klantvriendelijk en accuraat. Dit alles tegen een scherp tarief. Vertrouw daarom het beheer van je debiteuren toe aan een professional en profiteer van financiële rust en stabiliteit in je onderneming.

 

Focus op je corebusiness en besteed je debiteurenbeheer uit

Debiteurenbeheer op afstand nodig en zoek je iemand die niet bang is om het gesprek aan te gaan? Schakel Virtual Office Assistant in als freelance debiteurenbeheerder. Vrijblijvend kennismaken? Bel of mail voor meer informatie.