Virtueel

Virtueel betekent niet dat wij elkaar nooit persoonlijk spreken of zien. Het is ook niet altijd nodig om fysiek aanwezig te zijn. De vele digitale middelen maken het mogelijk om plaats onafhankelijk samen te werken. En optimaal gebruik te maken van de beschikbare tijd. Het maakt werken voor verschillende relaties en aan meerdere projecten mogelijk. Op eigen gelegenheid ga ik aan de slag. Met als uitgangspunt de behoefte van de klant. Ik ben zelfgemotiveerd, detailgeoriënteerd en flexibel.

Door het gericht uren in te huren, ontstaat een flexibele samenwerking.

Voor wie?

ZZP’ers en MKB’ers die ad-hoc of tijdelijk flexibele ondersteuning nodig hebben. Of die juist op zoek zijn naar specifieke kennis en vaardigheden. Projectondersteuning op afstand is ook voor de ondernemer die veel onderweg is. Of zelf plaats onafhankelijk werkt.

Ben je bijvoorbeeld student, dan sta ik ook voor jouw klaar.

Mijn motivatie

Ik ben een leergierige persoon met een brede interesse. Voor mijzelf zag ik daarom een andere invulling in een zelfstandige ondersteunende rol. Bij mij past een functie met de volgende aandachtsgebieden: organisatie, voortgangscontrole, documentenbeheer, coördineren en vraagbaak. Mezelf blijven ontwikkelen vind ik belangrijk om duurzaam inzetbaar te zijn.

Verder ben ik zelfgemotiveerd, integer, assertief en zelfstandig. Daarnaast heb ik gevoel voor verhoudingen en kan ik met verschillende persoonlijkheden samenwerken. Verantwoordelijkheid nemen voor mijn werk is voor mij een vanzelfsprekendheid.

Het ondernemerschap heeft mij in korte tijd veel opgeleverd. Zoals nieuwe contacten en meer technische kennis. Maar ook zelfstandigheid en vrijheid.

Vergeet niet contact op te nemen. Telefoon 06-13462646 / e-mail mirjam@virtualofficeassistant.nl 

Geïnteresseerd in een samenwerking?Stuur mij een bericht
+