Virtueel

Virtueel betekent niet dat wij elkaar nooit persoonlijk spreken of zien. Het is ook niet altijd nodig om fysiek aanwezig te zijn. De vele digitale middelen maken het mogelijk om plaats onafhankelijk samen te werken. En optimaal gebruik te maken van de beschikbare tijd. Het maakt werken voor verschillende relaties mogelijk. Op eigen gelegenheid ga ik aan de slag. Met als uitgangspunt de behoefte van de klant. Ik ben zelfgemotiveerd, detailgeoriënteerd en flexibel.

Door het gericht uren in te huren, ontstaat een flexibele samenwerking.

Voor wie?

ZZP’ers en MKB’ers die ad-hoc flexibele ondersteuning nodig hebben. De drukke ondernemer, die juist op zoek is naar specifieke kennis en vaardigheden. Of die simpelweg zelf plaats onafhankelijk werkt.

Mijn motivatie

Ik ben een creatieve en leergierige persoon. Met een bijzondere interesse voor websites en taal. Voor mijzelf zag ik daarom een andere invulling in een zelfstandige rol. Bij mij passen creatieve werkzaamheden. Waarmee ik het werk van anderen kan vergemakkelijken. Maar ook hun sparringpartner kan zijn.

Verder ben ik zelfgemotiveerd, integer en zelfstandig. Verantwoordelijkheid nemen voor mijn werk is voor mij een vanzelfsprekendheid.

Vergeet niet contact op te nemen. Telefoon 06-49583348 / e-mail mirjam@virtualofficeassistant.nl 

Geïnteresseerd in een samenwerking?Stuur mij een bericht
+