Wat houdt mij bezig?

Software

Door mijn brede interesse vind ik het een uitdaging altijd op zoek te gaan naar (minder gangbare) betaalbare software applicaties. Ik hoef ze niet allemaal te beheersen. Wel is het belangrijk om op de hoogte te zijn van wat er zoal beschikbaar is. Zo heb ik voor het maken van mijn visitekaart een paar gratis ontwerpprogramma’s uitgeprobeerd. Mijn logo had ik al op papier ontworpen. Het vervolgens zelf digitaal verwerken, ging niet helemaal naar wens. Ik heb deze klus uit handen gegeven aan een professional.

Maar verschillende andere ontwerpen heb ik wel zelf gemaakt. In Canva Design. Een gratis online ontwerpprogramma.

Toggle
Dit is een fijn programma om je uren bij te houden. Dit kan automatisch door de timer in te stellen. Of handmatig.

Evernote
Je eigen online notitie boek. Dit is geen tool, die ik intensief gebruik. Maar het weerhoudt mij ervan om met losse notities te werken. 

Een (gratis) cursus volgen

Veel zijn op universitair niveau en vaak kun je ook een certificaat behalen.

https://www.futurelearn.com/
https://www.gcflearnfree.org/
https://www.coursera.org/
https://www.edx.org/
https://www.udemy.com

Ontspannen

Ben ik toe aan een pauze, dan drink ik graag verse muntthee. Dit doe ik buiten de deur om echt even afstand te nemen van mijn werkzaamheden. Of juist inspiratie op te doen voor mijn blogs.

Rotterdam heeft meerdere goede lunchrooms en koffiebars. Mijn favoriet, Dushi Bon Dia, is helaas onlangs gestopt. Maar niet getreurd. Heilige Boontjes is ook een fijne plek om buiten de deur te werken. Deze koffiebar zit in een voormalig politiebureau. Maar wat die locatie voor mij bijzonder maakt, is het personeel. Deze zaak gebruikt koffie als middel om (kansarme) Rotterdamse jongeren aan het werk te krijgen.

LinkedIn: https://nl.linkedin.com/in/mirjam-artist-8616735a E-mail: mirjam@virtualofficeassistant.nl

Geïnteresseerd in een samenwerking?Stuur mij een bericht
+