Virtual Office AssistantOver Virtual Office Assistant

Foto Johan Verweij
Mirjam Broekhof Fotografie

Virtual Office Assistant

Virtual Office Assistant wordt gerund door Johan Verweij, een administratieve duizendpoot uit Culemborg en ondernemer in hart en nieren. Tien jaar lang bestiert hij een eigen tekstbureau en schrijft duizenden teksten voor ondernemers. Daarnaast publiceert hij meerdere boeken over seksuele diversiteit en religie die de interesse wekken van Algemeen Dagblad, Telegraaf, NRC, RTV Oost, Reformatorisch Dagblad, NU.nl en LINDA. Verder werkt hij mee aan een tweetal televisieproducties van EO en BNNVARA om hiermee een bijdrage te leveren aan een veilig(er) bestaan voor (ex-)religieuze LHBTIQ+’ers.

 

Administratieve duizendpoot

Toch is het zijn administratieve hart dat hem uitdaagt zijn grenzen te verleggen. Getriggerd door zijn jarenlange backofficewerkzaamheden voor assurantiekantoren, verzekeraars en internationale bedrijven, besluit hij het om het over een andere boeg te gooien. Hij snuffelt opnieuw aan het administratieve vak. Met succes, want het leidt in 2023 tot de oprichting van Virtual Office Assistant, een eenmanszaak waarbij hij als online officemanager zijn beste beentje voorzet. Dagelijks ontlast hij succesvolle ondernemers en bedrijven die binnen hun onderneming behoefte hebben aan administratieve ondersteuning op afstand.

 

Support nodig? Neem contact op met Virtual Office Assistant!

Op flexibele basis administratieve ondersteuning nodig voor je bedrijf? Wil je je meer richten op je corebusiness en tijdrovende administratieve klussen uitbesteden? Aarzel niet, maar bespreek je wensen met deze enthousiaste en gedreven ondernemer!

Het team

Administratieve duizendpoot en backofficespecialist

Vragen?

Stel ze hier

Adres

Korte Meent 42
4101 BC Culemborg

Contact

06 48 38 96 70
info@virtualofficeassistant.nl